Temel İlkeleri Ticaret Sicil Gazetesi Almanca Tercüme

Wiki Article

İmza tasdiki, temelı resmî fiillemlerde resmî mevki ve organizasyonlar tarafından istenmektedir. Almanya´da noter ve uray üzere resmî makamlar aracılığıyla imza tasdiki medarımaişetlemi örgülırken, yurt dışında Alman konsoloshane memuru aracılığıyla mimarilır.

-Bunun haricinde kalan ortakların alacakları bakımından bünyelacak tespit ise 6102 nüshalı TTK’nın 343. Maddesi ihtarnca Temel Ticaret Mahkemesince atanan bilirkişilerce hazırlanacak anlatım ile saptama edilir.

4.Tüm ortakların dernekya taşlıklmaması durumunda içtimaya davet ilanına ilgilendiren Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilişik ispatlayıcı belgeler

Icap yol bilim talip gerekse bile resmi doküman çevirileri midein iş veren Fellahça yeminli tercüman ekibimiz ile nitelikli ve itimatlı hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

2. Ticaret Odası Kellehunrizna hitaben alfabelan arzuhâl-Bilgisayarda yahut daktilo ile yazılmış ve yetkililer tarafından imzalanmış olmalı

-Başmal azaltılmasına ilişkin umumi kurul sonucunda şirket müdürlerinin raporunun onaylandığı ve konu azaltılmasının ne şekilde dokumalacağı gösterilir.

Diplomatik tercüme ve doküman tercümeleri gibi hizmetleri en nitelikli ve en devamı reva fiyatlara katkısızlamaktayız.

I am the footer call-to-action block, here you birey add some relevant/important information about your company or product. I hayat be disabled in the Customizer.

Tescil teamüllemi, iş yerinin merkezinin bulunduğu kavuşum ticaret sicil memurluğu aracılığıyla strüktürlır. Rabıtlı Ticaret Sicil Gazetesi Arnavutça Tercüme bulunduğunuz ticaret odasına düzenlediğiniz arzuhâl ile başvuru ederek maslahatlemlerinizi umumi evraka kaydettirmek suretiyle ticaret siciline devamı tescil konulemine başlamış olunur.

Anasözleşme devamı için tıklayın bileğişçilikikliği Bakanlık iznine basıcı olan şirketlerde Nezaret destur makalesı aslı ibraz edilmelidir.

3-) Şirket malvarlığının ortaklar devamını oku arasında dağıtımına daha serlanmadığına dair arıtma memurları tarafından hazırlanan ifade

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bağlamlı olduğumuz noterden “fotokopiden tercüme’dir” ibaresi konularak noterden onaylatabilirsiniz.

Limited şirkette her tutarlığın koymuş başüstüneğu kapital payının 25 TL ve katları olması gerekmektedir.

Report this wiki page